neděle 28. prosince 2008

Můj e - mail klubu Pacha Prague

Lucko, my je ZLIKVIDUJEM!

Dámy a pánové stojící za provozem klubu Pacha Praha,

rád bych vyjádřil své rozhořčení z toho, jak je člověk možný provést hnusnou, možná až nechutnou věc - přivlastnění si nějaké značky. Možná že už tušíte kam tím mířím, a možná že tenhle mail ani nedočtete do konce, mě o to ale nejde tolik, jako o to vám říct, že děláte nejenom z lidí blbce, ale také mezinárodní ostudu značce Pacha.
Argumentujte s tím, že jste s Pachou podepsali smlouvu, ale to vám uvěří tak možná 12-ti leté dítě, které nikdy neslyšelo o klubu Pacha na Ibize, v Londýně, nebo kdekoli jinde na světě. Dobrá, dejme tomu, že jste podepsali smlouvu. Ale .. kde jsou klubovky jako třeba Pure Pacha ? Subliminal Session? Fuck Me I'am Famous? A když ne klubovky, kde jsou DJs ?
Zkrátka s dj.Cvachem si etiketu klubu světové úrovně můžete jít schovat. Být vámi, zavřel bych to dřív, než vás Panchi Urgell zažaluje a vy budete platit miliony. Jste všem klubům jenom pro ostudu - ještě větší ubožáci než ostatní kluby alá disko trisko - protože si nejste schopný ani vytvořit vlastní značku. Děláte ostudu nejen svému jménu, ale především značce Pacha.

Přeji vám do roku 2009 zdravý rozum, třeba pochopíte, že ten klub je tu už jenom pro jednu, poslední párty - Clossing Pacha Prague, a tam se s radostí podívám.

S úctou
Tomáš Hergeth.

cha cháááá ... já to nenecham jen tak, když je nezažalujou oni, zažaluju je jááá!! xDDDDDD

4 blábolů:

Anonymní řekl(a)...

Pěkně napsáno :D Sice teda jsou tam trochu chyby, ale myslím že se ti ani nedovolí vysmát :D MY JE ZNIČÍME ! :D

Anonymní řekl(a)...

no teda.... smekám, jako vážně. Líp bych to nenapsala =) V interpunkci se najde pár chybiček, ale ze stylistický stránky je to suprový ;o)
DO NICH! =)

Anonymní řekl(a)...

Cvach je nahodou skvělej xD xD
Dobře, již mlčím... =)

Anonymní řekl(a)...

Rozdrtíme tu PICHU