sobota 6. prosince 2008

Co bych si moc pral ... ?

Jit po ulicich TimeSquare a nepremyslet nad nicim. Nade mnou by se klenula obloha a obcas by zablikala svetylka proletavajicich letadel a i kdyby tam se mnou nikdo nebyl, nikdo, koho bych treba jen z jedne setiny znal, nepripadal bych si absloutne sam.
Kolem me by projizdelo spousta aut .. vetsinou zlutych, taxiky, spousta taxiku, tim je New York zvlastni ne? Vsude taxiky. A lidi. Nektery tezce pracujici, jini zase se spoustou zabavy v ocich a nekam jedou.

Pral bych si jit, koukat na obrazovky, na ktere blikaji reklamy na Coca-Colu, PHILIPS a SONY, a smat se, desne se smat.

Jedna silene skvela holka mi vcera rekla : "Muzes cokoli. Rozbehnout se proti tomu autobusu a rozkopat ho, prihlasit se na gympl a dostat se tam, odletet do New Yorku a byt tam, ale vzdy premyslej nad nasledky. Jaky budou nasledky, kdyz rozkopas bus? Spatny, jaky budou nasledky, kdyz se dostanes na gympl? Dobry. Jaky budou nasledky, kdyz ted odletis do New Yorku? Spatny."

Ale porad muzu cokoli a desne me to hreje u srdce.
Ale ale ale .. nejhorsi sluvko na svete to "ale" ...

Miluju ho ... miluju New York.

2 blábolů:

Anonymní řekl(a)...

slovo "ale" tam je.. otázkou se pouze kde to slovo je a jakou váhu má. "Můžeš udělat cokoliv, ale musíš myslet na následky" Ne tam není to "ale" tak důležitý. Protože nidky si nemůžeš bejt 100% jistej jestli ty následky budou špatný nebo dobrý, takže asi ani neni tak důležitý myslet na to co se stane - na to jaký budou následky.

Anonymní řekl(a)...

A proto??Se tmam chystám stěhovat :D Ale prozatím zůstanu jen u dvouměsíčního pobytu o prázkách... :D