úterý 18. listopadu 2008

uhadanej tejden ...


Tohle je uz docela sila

cely tento tyden asi nebudeme delat nic jineho, nez to, co sme delali tyden predtim - hadat se, hadat se, hadat se, a to pouze imaginarne. Zatimco Lucka uz nekolik dlouhych dni vede uz pomalu soudni spor na tema "CSSD a jiny Waste Managment", ja se hadam taky absolutne o hovne na poslouchej.net s jednim kretenem, kterej evidentne ceri vodu jenom aby se s nekym pohadal a dokazal, jakej je king ze ma na vsechno odpovedi.

Vcera sme byli na Kamenici a doslova se brodili kravima hovnama. Je az neuveritelne jak rozmerny exkrement dokaze tak mirumilovne zvire jakym bezesporu krava je vyprodukovat. Ano, ted se smele popadejte za bricho, zijeme tu v TAKOVEM VIDLAKOVE ze nam tu behaj kravy po loukach (a to dokonce i v listopadu). je to tu skoro jako v tech alpskejch vesnickach, az na to, ze se zde nevyrabi alpska cokolada a kdyz se otocite mirne doprava, uvidite zindustrializovanou krajinu plnou vydolovanejch der tahnoucich se od zapadu az k vychodu a mezi temi uhelnymi slujemi elektrarnu. To by se v alpach stat nemohlo :-D

Jinak dnes jsem dostal pro me tu nejpozitivnejsi zpravu na svete : V 16. letech opravdu pojedu do Belgickeho Hasseltu do Ethias Areny na SENSATION WHITE. Celej ten zajezd dostanu k jezisku v roce 2009 :-D Dnes to oficialne potvrdila ma mati.

Tak snad abych koncil a sel se venovat lepsim cinnostem, treba hadkam s Joe Chaucerem na foru Poslouchej.net.

3 blábolů:

Anonymní řekl(a)...

Prosím Tě je velice neetické takto vulgárně se vyjadřovat o ostatních lidech. Nech si své dogmatické nezvratitelné názory někam jinam.
..... :D

Anonymní řekl(a)...

DOGMO !

Anonymní řekl(a)...

To máte dobré..keď vám chodia kravy po lúkach. Nám chodia po chodníkoch husy..xDD Takže mi niečo hovor!xDDD
Oou ináč Ďakujem za radu..xDD