neděle 15. února 2009

Kill me ...

NOW! (and quickly)

Dneska je opravdu radost zit. Nejen ze matka je cely den totalne na dve facky a Fanda taky, ale jeste k tomu je zima.

Vcerejsi vecer by se dal shrnout jako "Ou máááj, Sex and the Village". AS Lucincou jsme vcera totiz docela dost nasavaly pres sit, a vysledkem tohoto Network snemu byl fakt, ze zahajujeme novou sobeckou etapu zivota.
Dnes rano jsme oba kapitulovaly, ze vcerejsi vecer by se dal oznacit jako "Silne pod vlivem", a tak se jeste rozmyslime zda v nove etape pokracovat nebo ji nechat plynout jako tu dnesni kocovinku.

Ale ta matka me teda dneska dost sere. Jakoze fakt dost. Pred chvili sme obedvali, ty jeji kecy sem nevydrzel a odesel sem od stolu uprostred jidla. Nedalo se to. Ale tak co, urcite me dostala tam, kam chtela. Sama zacla, ja to skoncim ;)

Zabijte me! Hned! (A rychle!)

1 blábolů:

Anonymní řekl(a)...

to bude dobrý x) myslim tebe a mamku x) já když byla v pubertě, tak sem se chovala úplně hrozně, rodinný oběd byla moje smrt... když na to teď vzpomínám, tak se za sebe úplně stydim... chudák Mummy and Daddy...x'( bude to v pohodě x) teď jste na ostrý nože, ale za rok, za dva se tomuhle nemožnýmu období budete jenom smát ;o) věř mi... ano, někdy se třeba trošku víc nahlas nepohodnem, ale jinak máme s mamkou úplně skvělej vztah ;o)