úterý 16. prosince 2008

Den 94.

Vesna je nejenom skvělá holka, která umí přivolat ufo, cejtí ultrazvuk a magnetický pole, ale HLAVNĚ ovládá barmanskou specialitu jménem BODYSHOT !

Už sem vám urcite musel rict priblizne jak moc miluju tequillu. Hrozne, hrozne moc a Samotare taky. Nekdy bych chtel videt Samotare a pit u toho tequillu. (Toto byla veta o dulezitstnim stupni -14)

Dnes bylo vyrazne povyseno me EGO. Marcela me poslala k vietnamcum u nas ve startu, abych jim prej koupil ciga, ze si pak muzu 2 nechat. Nu coz - dve ciga zadaco a jeste k tomu vpodstate za nic, to se nestava kazdy den. No - jdu k tem vietnamcum a povidam jim "Jedny cerveny Viceroyky" jako nejvetsi frajer. "Kolik ti je ?" Nasledovala nevyhnutelna otazka "18." Rekl jsem vyrazem zkuseneho mladeho zajocha dychticiho po nevyhnutelnem dobrodruzstvi, jakym dve cervene viceroyky jistojiste jsou. "A obcanku mate pan?" Tak to je pekne v hajzlu, pomyslel sem si, metoda ja nejsem tak stary jak vypadam nezabrala. "Mam ji doma, ale ted sem prisel ze skoly, fakt!" Zkusil jsem este naposled a vedel sem ze klidne muzu jit. V tom ale vietnamec mrstne skocil za pult a podal mi tu vytouzenou krabicku! K dokonalosti snad jenom chybelo "Bude sluset panee!"

Nekteri vietnamci jsou tak tupi!

2 blábolů:

Anonymní řekl(a)...

Heh wááU..xDDD Šikovný xDDDD

Anonymní řekl(a)...

Kuřákůůů!!! :D :D :-P Njn, indiáni jsou paka :-P. :-)