středa 5. listopadu 2008

Azzy přemýšlí o ...



Lucinca
Tyjo, Lucka ... to bude dlouhej pribeh .. leperecno mel by byt, ale co ja vim. Treba bude kratkej ... a nudnej ... Ale nepřemýšlejme nad takovými nepodstatnými kravinami. Pojďme přemýšlet o tomhle stvoření.
Lucka - to znamená školka a pět tříd základní školy. Vzhledem k tomu, že je prostě inteligentnější než většina ostatních smrtelníku, řekla si že pude prostě na gymplu. No a prudí je tam doteď.
Od doby kdy odešla na gympl sme se spolu přestali nějak víc stýkat, jednak z otcovského hlediska ( :-D ti vyvolení ví ) a pak prostě proto že jsme každý měli jiný plány, jiný povinnosti a jiný kamarády. Teď sme se ale zas začli kamarádovat, což je určitě dobře, protože .. kde jinde bych hledal porozumění ohledně kvalitní hudby, ohledně mýho rozumování, ohledně ... já nevim čeho ale je toho prostě dost.

Sem rád že sme se zas nějak stekli a snad ze to zas nějak ošklivě nevyvine a tůj otec mě jednou neodpráskne poloautomatkou, kterou určitě doma někde máte :-D

No a co nás čeká v příštích letech? Hezky sme si budoucnost vymalovali. Já budu brát 70. tisíc + , Lucka taky tak ňák, a budem chodit kalit do Meccy s úžasnýma hadrama. A budem neodolatelní a krásní. Tak.

2 blábolů:

Anonymní řekl(a)...

Poloaoutomatku ne, ale závodní prak :D Jinak si nemyslím že bych byla inteligentnější než většina smrtelníků, prostě jenom většina populace jsou idioti a hodovo, pak my průměrní vypadáme inteligentně :D

Anonymní řekl(a)...

Och,krásně napsáno..