neděle 28. září 2008

Vžuuum

Přichází velký blik, který bude vidět až do Prahy a očistí celou naši zem od .. nečistot ... ? ^^

Dnešek se nesl ve znamení míru. Nejenže jsme si už naplánovaly, co bude s naším drahoceným a námi milovaným měastem na dlouhých 15 let dopředu, ujasnily sme si i své určité životní cíle, které rozhodně budeme chtít naplnit. Především sehnat tak velké okno, aby za pomocí záření slunce dokázalo sežehnout vše živé v dosahu aspoň tak pětiset metrů. Dále pak znemožnit rusákům okupaci, jinak oplotíme celý Karlovy Vary.

Všechny body zde vypsané jsou myšleny smrtelně vážně. Článek je navíc tvrdě cenzurovaný, aby nepobouřil ty, proti kterym by mělo být ono osudné okno v nedaleké budoucnosti namířeno.

Taky zakládám novou rubriku, a to "FamousTalk" kde hlavními hvězdami budu já, Discharge a Reasonable. Anoo znamena to to, ze budu všude tahat svojí empici a budu nahrávat naše dokonalé řečnění mezi pauzami, nudnými až trapnými chvílemi ticha či naše rozhovory jen tak z rozmaru.
Tož to si je užíte nooo ... další "Famous Talk" bude ... nevim kdy...nejspíš až někdo řekne něco hustého a tžko pochopitelného ^^

2 blábolů:

Anonymní řekl(a)...

Myslim že já říkám něco hustýho a především těžko pochopitelnýho pořád :D To abys nahrával nepřetržitě :D Famous Talk bude praskat ve švech :D

Anonymní řekl(a)...

Souhlasím ... :D Famous elite bude epesní a všichni s vadnou makromolekulkou budou zíírat ! ^^